|
Sebi Founder


Joined: 26 Nov 2007 Posts: 78 Location: Acasa
|
Posted: 02/12/2007 22:21 Post subject: Magma Ball |
|
|
Incepe cu un new file , seteaza nuanță foregroundul la alb si culoarea backgroundului la negru.
Alege Filter>Render>Clouds.
Apoi alege Filter>Artistic>Plastic Wrap.Foloseste defaulturile la setari,adica nu transforma nimic.
Alege Filter>Skylize>Glowing Edges
Layer>Duplicate Layer si schimba modul layerului in "color dodge" .
Mergi inapoi la inițialul layer si alege Filter>Render>Lens Flare
Alege Layer>Flatten Image.
Apoi alege Image Adjustments>Hue and Saturation.
Schimba "Hue" pana ajungi la ceva care sa arate ca "magma"
Acum alege Filter>Distort>Ocean Ripple. Nu altera nimic de la setari.
Alege Filter>Distort>Spherize. Amount de 100%.
Layer>Duplicate Layer si Filter>Blur>radial Blur
 _________________ Spammeri -> <-Sebi |
|